11. mar. 2012

Travl søndag med præmievåben og medalje i SK-cup :)

Ballerup blev nummer 2 i årets SK-cup

Idag blev der afholdt finale i både præmievåbenkonkurrencen og SK-cuppen i Vingsted. For mit vedkommende blev det en meget hektisk dag, idet jeg både skulle skyde præmievåben, samt være seniorskytten på Ballerups SK-hold. Derfor stod den faktisk på uafbrudt skydning fra 10.30 til 15. Det samme var gældende for Niels Henrik fra BPI.

Præmievåbenfinalen var en meget blandet oplevelse. I kvartfinalen var jeg pivringe, men fik alligevel lige akkurat sneget mig videre til semifalen. Her skød jeg en meget bedre skydning, og gik derfor i finalen som nummer 4 ud af 9. Dette var dagens sidste skydning, og her var kræfterne desværre brugt op. Trods en god start hvor jeg var på en delt førsteplads halvvejs i finalen måtte jeg tage til takke med at smide det hele væk i den sidste halvdel. Sådan er det nogle gange. Signe Knudsen blev den stolte vinder af et gavekort til en ny riffel :)

Der var præmie til de fem bedste. Nummer 2-5 vandt et gavekort på 1.000 kr hver

Sune Bjerg brød lige akkurat den totale pige-dominans i præmievåbenfinalen ;)

SK-cup var dog kun halvdelen af den travle dag. Mit hold var gået videre til finalen som det næstbedste hold i de indledende runder. I finalen skulle vi derfor møde BPI i semifinalen. Vi formåede at slå dem efter en god holdindsats, og derfor skulle vi i A-finalen om 1-3. pladsen, mens de havnede i B-finalen om 4-6 pladsen.
I SK-cup finalen tabte Ballerup desværre - men nok som forventet - til Særslev. Ikke desto mindre er en 2. plads et super tilfredsstillende resultat!
Placeringen udløste andenpræmien på 7.500 patroner. Det kan jo altid bruges :)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar