4. jan. 2010

TOTAL dansk dominans i Sverige! :D

Som overskriften antyder var der stor jubel i den danske lejr da kvindefinalen på førstedagen af Swedish Cup blev en dansk opvisning i hvordan man skyder en finale til U.G
Sidsel indtog inden finalen en flot førsteplads med scoren 395. Tæt efterfulgt af Stine på 6. pladsen med 394 point og Charlotte på 7. pladsen med 393 point.
Efter et brag af en finale stod Stine som vinder efter at have skudt den bedste finale på 103.9 endda med en 9.4 i sidste skud.
I damernes pistolfinale vandt Susanne Meyerhoff i vanlig stil finanlen.

Men dagens danske indslag var slet ikke slut. Stine Nielsen blev nummer 4 i damejuniorenes geværfinale efter en indledende skydning på 394, og Andreas Liebmann blev nummer 4 i herrejuniorenes finale efter en indledende skyding på 588 point.
På pistol siden gik Frans Sørensen i finalen som nummer 1 og holdt pladsen flot. Thomas Statager blev nummer 3, Ulrik Steffensen skød en super finale på 101.1 og skød sig derved op på en fjerdeplads. Jens Rasmussen blev sidste mand i finalen efter shootoff.

For mit eget vedkommende var dagens skydning noget hø som endte på 546, men jeg kommer stærkt igen i morgen!
Af andre nævneværdige resultater kan det nævnes at Juho Kurki fra Finland skød 595 og vandt riffeljuniorfinalen. Are Hansen fra Norge skød 596 og vandt herreriffelfinalen efter en finaleskydning på hele 105.6

Udover skydning gik dagen med en masse sjov og spas, blandt andet fik Sune lavet ørepropper som det ses på dagens billeder.

Dagens billeder kan ses her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar